САН ДИЕГО — Тридесет и шест милиона калифорнийци от окръг Сонома

...
САН ДИЕГО — Тридесет и шест милиона калифорнийци от окръг Сонома
Коментари Харесай

Нов кръг от бури се очаква да навреди на Калифорния

САН ДИЕГО — Тридесет и шест милиона калифорнийци от окръг Сонома до границата сред Съединени американски щати и Мексико са под наблюдаване през уикенда, до момента в който щатът е изправен пред по-мощното от две стихии при започване на февруари.

Валежите от дъжд и сняг на предния фронт ще бъдат подсилени от атмосферна река, поредност от превалявания, споделят синоптиците. Тази атмосферна река черпи от тропически климат, което я прави „ Ананасов експрес “.

„ Всички калифорнийци по пътя на бурята – изключително тези в Южна Калифорния – би трябвало да се приготвят в този момент “, губернатор Гавин Newsom сподели в изказване в петък.

Възможни са рискови наводнения в целия щат до вторник, споделиха синоптиците, като са вероятни 6 инча или повече дъжд по централното крайбрежие и в крайбрежието на окръг Лос Анджелис.

Ако бъде достигната горната граница на тези прогнози, те биха могли да счупят върховете за превалявания за датата и даже месечните върхове за превалявания, съгласно синоптиците на NBC News.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР